Vakantiewoningen

Chez Maintje

Geniet van ons huis, de prachtige tuin, het gezellig terras en de stilte. Ons huisje is geschikt voor koppels, gezinnen, vrienden, solo-avonturiers en zakelijke reizigers. Voor zakelijke reizigers is er facturatie mogelijk op aanvraag. Het charmante huisje is ook perfect voor een romantische uitstap met z’n twee.

De woning is voorzien van alle comfort. Bedlinnen, badhanddoeken, een volledig uitgeruste keuken en een prachtige tuin met ligstoelen. Er zijn Sonos speakers voorzien in de badkamer, leefruimte en de slaapkamer. Maar deze Sonos speakers zijn naar wens verplaatsbaar.

Gratis parking en afgesloten fietsenberging.
Er zijn 2 fietsen beschikbaar, 1 dames en 1 herenfiets.

Polderwoning Cleylantshof

Gezellig dijkhuis in de Meetjeslandse polder. Biedt plaats aan maximum 8 personen. Voorzien van 3 slaapkamers en een aparte ruimte op de eerste verdieping met slaapbank. Volledig uitgeruste keuken en een grote zitkamer met eetkamer. Prachtig terras met fenomenaal uitzicht. Ideaal om helemaal tot rust te komen en te genieten van de stilte en de pracht van de natuur.

Voorzien van alle comfort. Bedlinnen, badhanddoeken, een volledig uitgeruste keuken en een prachtig terras.

Gratis parking en afgesloten fietsenberging.

Neem contact op via contact@villamagdalena.be of bel 0032 (0)9 310 80 12 om Chez Maintje of Polderwoning Cleylantshof te reserveren.